K.ESK Leopoldsburg

Hoofdsponsor schildersbedrijf Jennen geeft de fakkel door

Gedurende 18 jaar kon voetbalclub K.ESK Leopoldsburg rekenen op de sponsoring en het gebruik van de accommodatie van de familie Jennen, schildersbedrijf uit Balen.
De familie Jennen liet ons weten dat ze andere plannen heeft met de twee terreinen in Strooiendorp en dat ze de sponsoring van de wedstrijduitrusting van de eerste ploeg van K.ESK Leopoldsburg vanaf volgend seizoen aan andere bedrijven wil overlaten.

Wij wensen de familie Jennen van harte te bedanken voor de enorme gastvrijheid en ondersteuning van de club.

Als hoofdbestuur zijn wij volop bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen, waarin onze eerste ploeg in een nieuwe wedstrijduitrusting zal spelen.

Ben je zelf geïnteresseerd of ken je iemand die als hoofdsponsor op de voor- of achterkant van de wedstrijduitrusting wil prijken?

Wens je meer informatie over de mogelijkheden, wat we nog meer voor hoofdsponsors kunnen betekenen en de tarieven, neem dan contact op met Kris Fostier (kris.fostier@hotmail.com of 0485 54 99 26).


In normale omstandigheden wordt de ploegfoto eind juli genomen. Daarnaast geven we binnenkort een online ploegvoorstelling. Het zou fijn zijn mochten we dan onze nieuwe hoofdsponsors kunnen bekend maken.
Jef Geys
Tristan Volders

Hoofdsponsors

Logo schildersbedrijf Van Gompel
Logo Argenta Leopoldsburg
Logo Xperience Heppen Leopoldsburg
Logo Rovatrans Transport Expressdienst
Logo computermeester.be
Logo Talent4People
Logo Wijckmans Bouwmaterialen
Logo The Water Purifier

Adresgegevens

KESK Leopoldsburg

Heidestraat 71, 3971 Leopoldsburg

Volg ons ook via

Weerbericht